Aukioloaikamme Spitec Oy palvelee asiakkaitaan arkisin kello 7-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.
Soita meille +358 9 341 7780

Spitec työnantajana

Spitec Oy on suomalainen myyntiorganisaatio. Meille tärkeitä asioita ovat myymiemme tuotteiden laatu ja saatavuus, henkilökohtainen myyntityö sekä palvelut, joita tarjoamme asiakkaillemme. Oman toimintamme kehittämisessä keskeisenä lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Pyrimme parantamaan prosessejamme, jotta toimintamme on mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta. Siitä hyötyvät työntekijämme ja sitä kautta myös asiakkaamme.

Asiakaslupauksemme

– Me olemme kiinnitystekniikan asiantuntijoita
– Me olemme kilpailukykyisiä
– Me huomioimme asiakkaan kokonaiskustannukset
– Kiinnitysteknisillä ratkaisuillamme asiakkaat säästävät aikaa ja rahaa
– Me kehitämme toimintaamme asiakkaiden tarpeita kuunnellen
– Me olemme läsnä
– Me olemme joustavia
– Me ohjaamme ja koulutamme
– Me olemme apuna
– Me olemme ylpeitä omasta ammattitaidostamme
– Me olemme ylpeitä tuotteistamme
– Kun asiakas menestyy, me menestymme!

Työelämä Spitecissä

Spitecin työtekijät työskentelevät myyntitiimissä, työmaapalveluissa tai hallinnossa ja kaikki tekevät tiivistä yhteistyötä. Jokaisella työtekijällä on erittäin tärkeä rooli osana Spitecin toimintaprosessia ja kaikkien työpanos on yhtä arvokas, jotta onnistumme yrityksenä. Spitecille työntekijät ovat äärettömän tärkeä voimavara ja odotamme kultakin työntekijältä 100 % panosta työhön. Jotta tämä panostus on mahdollinen, haluamme varmistaa, että olemme työnantajana joustava ja ymmärrämme työntekijöiden tarpeet. Uskomme, että hyvin tasapainossa oleva työn ja vapaa-ajan suhde ovat tässä avainasemassa. Tuemme työntekijöiden vapaa-ajan liikkumista liikuntasetelein, laajennetuin tapaturma- ja työkyky vakuutuksin. Odotamme työntekijöiltämme vastuullisuutta ja itsensä johtamista työssään. Jokaisella on oma vastuualueensa mutta tarpeen tullen autamme toinen toisiamme, jotta homma toimii.

Työura Spitecissä

Toivomme, että olemme työnantajana pitkäaikainen ja että voimme edistää työntekijöidemme urakehitystä. Meillä pisimpään työuraa tehneistä työntekijöistä ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Luonnollisesti Spitecin toiminta-alueen laajentumisen ja yrityksen kasvun myötä yritykseen on rekrytoitu jatkuvasti uusia työntekijöitä.
Meillä on mahdollista kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja edistyä työuralla. Meillä on työntekijöitä, jotka ovat aloittaneet työuransa esimerkiksi autonkuljettajana ja edenneet siitä myymälänhoitajan ja myynnin tehtäviin, myyntiedustajia, jotka ovat edenneet aluepäällikön tehtäviin ja hallinnon puolella aina assistentista hallintojohtajan tehtäviin. Siinä, missä haemme ammattiosaamista jatkuvasti Spitecin ulkopuolelta, pyrimme edistämään myös henkilökuntamme osaamista ja urakehitystä talon sisällä. Meillä työntekijöillä on mahdollista oppia työn ohella oppisopimuksella niin myynnin kuin myös hallinnollisten aihealueiden tiimoilta. Lisäksi kannustamme työntekijöiden omaa kehitystä esimerkiksi ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisessa muun muassa tukemalla koulutusta joustavilla työajoilla ja lisäksi osallistumalla työnantajana vaadittuihin kouluprojekteihin ja lopputöihin. Työntekijämme osallistuvat kursseille ja seminaareihin ylläpitääkseen ja kartuttaakseen ammattitaitoaan ja osaamistaan.

Miten meille voi hakea?

Ilmoitamme aina avoimet työpaikat kotisivuiltamme. Vaikka meillä ei olisi avoinna työpaikkaa, etsimme jatkuvasti myynnin ammattilaisia riveihimme.
Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekrytointi@spitec.fi. Haluamme tietää, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö työskentelemään meidän yrityksessämme, mitä kilpailuetua ja lisäarvoa sinä toisit yrityksellemme ja työyhteisöllemme. Tärkeintä hakemuksessa on, että osaat myydä itsesi meille. Hakemus on vapaamuotoinen. Hakemuksen tulee olla juuri sinun näköisesi.

Avoimet työpaikat

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, mutta voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteesen rekrytointi@spitec.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä työtehtävästä, jota haluaisit tehdä.